Wszechnica Żywieniowa w SGGW

Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji

SGGW w Warszawie

Zmiana transmisji ON_LINE

Dotychczs transmisję on-line mogło oglądać tylko 199 osób

Aktualnie przechodzimy na YouTube ilość użytkowników nieograniczona

link do strony: kliknij

 

Najbliższa prelekcja

13 grudnia 2017 r. (środa)
godz. 17.15

Jak nie marnować żywności?

prelekcję wygłoszą:
dr inż. Beata Bilska, dr inż. Marzena Tomaszewska
(Zakład Higieny i Zarządzania Jakością Żywności, SGGW)
dr inż. Maria Kowalewska
(Federacja Polskich Banków Żywności)
Moderatorzy:
dr hab. Anna Kołłajtis-Dołowy
prof. dr hab. Danuta Kołożyn-Krajewska
dr hab. Krystyna Rejman

(Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, SGGW)

Prelekcje odbywają się:
w trzecią środę miesiąca, o godz. 17.15,
W SGGW przy ul. Nowoursynowskiej 159C,   w budynku 32 (zielonym)
Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji,    w Auli II.
Dojazd autobusami:  148, 166, 185, 193,  503.
WSTĘP WOLNY!
Nasz telefon – 0 22 59-37-004
e-mail: hanna_wysocka@sggw.pl
strona internetowa: wszechnica_zywieniowa.sggw.pl

 

Nagłówek
Aktualności

Wszechnica Żywieniowa
Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji

zaprasza na prelekcję pt.
Jak nie marnować żywności?
13 grudnia 2017 r. (środa)
godz. 17.15

prelekcję wygłoszą:
dr inż. Beata Bilska, dr inż. Marzena Tomaszewska
(Zakład Higieny i Zarządzania Jakością Żywności, SGGW)
dr inż. Maria Kowalewska
(Federacja Polskich Banków Żywności)
Moderatorzy:
dr hab. Anna Kołłajtis-Dołowy
prof. dr hab. Danuta Kołożyn-Krajewska
dr hab. Krystyna Rejman

(Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, SGGW)

Plakat